Gedreven marketeer
Jan Martens
0479 55 82 95

Markante marketeer
Maarten Princen
0485 10 33 59

info@expliciet.be

20 december 2017

Dit zijn onze populairste blogs van 2017

Expert aan het woord

Stijn Vandevoordt
Kapitein content

Eindejaar betekent lijstjestijd! Ook hier ten huize Expliciet. Daarom selecteerde Mats voor jou de vijf meest gelezen blogs van 2017. Veel leesplezier!

1. Maak van je klanten echte fans

Klanten zijn goed, maar fans zijn beter. Sara legt het belang uit van persoonlijk en authentiek communiceren. En toont met twee voorbeelden aan dat dat makkelijker is dan je denkt.

2. Zijn influencers iets voor jou?

Influencer marketing is niet langer het exclusieve speelterrein van multinationals en grote merken. Chloë verduidelijkt wat dit type marketing inhoudt en waarom het ook interessant kan zijn voor jouw KMO.

3. Leer je lezers kennen

Heel wat KMO’s zien de voordelen in van content marketing. Maar waarover moet ik in godsnaam schrijven? Stijn legt uit hoe lezersprofielen redding brengen.

4. Hoger scoren in Google

Je Google donc je suis. We sluiten onze top vijf af met twee Google-gerelateerde blogs van Thomas. De eerste over hoe je hoger scoort in Google dankzij de edele kunst van linkbuilding. 

5. Hoger scoren in Google (bis)

En als uitsmijter nog eens vier tips om precies datzelfde doel te bereiken. Kwestie van je goede SEO-voornemens waar te maken in het nieuwe jaar!

Vragen staat vrij

Vragen bij één van deze blogs? Meer weten over een bepaald onderwerp? Kom dan zeker eens langs!

Lees verder.

Blijf nog wat langer.