De sector Van Havermaet staat voor een revolutie. Van de klassieke boekhouder naar actief aan de slag gaan met cijfers. Van Havermaet zelf had dan weer de ambitie om een totaalpartner te worden voor hun klanten. Voor beide ambities hebben ze het juiste volk nodig…

Een duidelijke positionering naar sollicitanten. Vacatures die meer gelezen worden dan vroeger. En online sollicitaties in stijgende lijn.

+76,5%
Traffiek naar vacatures
Employer branding is goed. Maar het uiteindelijke doel is nieuwe collega's vinden. Missie geslaagd: acht op de tien websitebezoekers klikt door naar de vacatures.
15
Aantal online sollicitaties
Gelezen vacatures is goed, sollicitanten nog beter.. Op twee en een half jaar kreeg Van Havermaet 200 sollicitaties binnen via hun website.
75%
Plays van de video's op de website
De video Maetwerk in 1 minuut legt snel en duidelijk in wat het betekent om vóór en bíj Van Havermaet te werken. En die valt duidelijk in de smaak.

We lanceerden het employer brand Maetwerk. Met als digitale epicentrum een aparte website. We positioneerden ons naar toekomstige collega’s door de bedrijfscultuur duidelijk te benoemen. Werken bij Van Havermaet, dat is maetwerk. Een job op jouw maat die meegroeit met jouw ambities. De kans om als adviseur samen te werken over disciplines heen. Een werkplek waar collega’s echte maeten worden.

Ik wil vacatures invullen

Op zoek naar
referenties
in jouw sector?

Vul je e-mailadres in, selecteer
je sector en we sturen je enkele
voorbeelden door.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.