Hans vs. Mats
 

Communiceren

De impact van sociale media groeit en blijft groeien. Wij helpen je om het maximale uit Facebook, LinkedIn en co te halen!

Influencer marketing

Influencers inschakelen voor jouw merk, product of bedrijf? Influencer marketing is een perfect idee! Maar hoe begin je er aan? En hoe vind je de influencer die perfect bij je past? Speciaal hiervoor ontwikkelden we het influencer platform Social Snowballs. Klaar om de sneeuwbal aan het rollen te brengen voor jouw bedrijf?

  • Persoonlijke begeleiding en ondersteuning
  • Toegankelijk influencer platform
  • Succesvolle influencer marketing campagne
  • Je ontvangt een lawine aan likes

Influencer campagne opstarten? Vraag hier je offerte aan!

Heb je zin om dit in te vullen?JaNeeIn welke van onze diensten bent u geïnteresseerd?OnlineOffline

Kom gerust eens bij ons op de koffie!

Contacteer onsDeze toppers kwamen op de koffie

Ontketen het sneeuwbaleffect

Maak kennis met Social Snowballs: een nieuw online platform dat bedrijven en social influencers met elkaar verbindt. Da’s niet nieuw, denk je misschien. En terecht. Maar wél nieuw is dat wij dat op een heel toegankelijke manier doen. Influencer marketing gebruiken zonder dat het jou handenvol geld en tijd kost om de juiste influencer voor je merk te vinden? Het kan!

We gaan rond de tafel zitten en luisteren naar al je wensen. Heb je een productlancering voor de boeg? Wil je een bepaald product in de kijker zetten? Of wil je gewoon je naamsbekendheid vergroten?

Samen gaan we met behulp van ons influencer platform op zoek naar de influencer die het best bij jouw merk, product of bedrijf past. En starten een toffe samenwerking met hem of haar.

Het resultaat van influencer marketing? Je naamsbekendheid groeit, je bereikt je gewenste doelgroep, je ontvangt een lawine aan likes en zoveel meer.

Loading...