hart_gewerkt.

Elke eerste maandag van de maand bespreken we samen één straffe realisatie. En overlopen we de meest brandende vragen binnen Expliciet.

Dus zeg het eens Hartenjager,
waar wil jij het over hebben?

dag.
uur.
min.
sec.

Stap 01.
Stem hier

Over deze case wil ik meer weten…

Zelf een kleine rol in gespeeld, maar ben je benieuwd naar het eindresultaat? Of links en rechts iets over horen waaien, maar nooit echt het fijne van geweten? Deze collega-Hartenjagers vertellen je waar ze met hart en ziel aan hebben gewerkt…

 • VDB

  7

  Als interieurbouwers een bepaald meubel niet gemaakt krijgen, kloppen ze aan bij Vandebroek. En als architecten het niet op papier krijgen – dan nog kan Vandebroek het maken. Wij legden in deze rebranding de ziel van deze vakmannen bloot.

  Hartenjagers van dit project:

 • Flowtec

  3

  Pompen! Onder de noemer Ik wist niet eens dat dat bestond, waagden we ons aan een atypische rebranding voor B2B-pompenverdeler Flowtec. Altijd al eens willen weten hoe je een persluchtmembraanpomp in de markt zet? Team Flowtec legt het je uit.

  Hartenjagers van dit project:

 • Farmaline

  15

  We’re up all night to get lucky, zong Pharrell. Let’s get lucky, zei Expliciet tegen Farmaline. We legden een gouden (kras)laagje over hun standaard partnership-bedankje. De inzet? Kans op gratis advertentieruimte of een trip naar het casino. Dus toch up all night to get lucky.

  Hartenjagers van dit project:

 • Caparol

  11

  Normaal betekent een verloren pitch het einde. In dit geval leidde het naar een campagne om de lakken van Caparol te laten schitteren. Het lakmanschap van Caparol meets het vakmanschap van Expliciet. En ook iets met Evelien die een houten olifant in elkaar knutselde.

  Hartenjagers van dit project:

 • Stap 02.
  Vragen

  Ik vraag me af hoe het zit met…

  De huisstijl voor die ene klant. Dat straf stukje copy voor bij een video. De technische optimalisatie van die ene webpagina. Die advertentiecampagne die je opzette.
 • Allez, nog ne laatste…

  Zit je met een andere, niet project-gerelateerde vraag? De laatste stand van zaken over een bepaalde vacature, bijvoorbeeld. De volgende teambuilding. De laatste trend in herensokken?