hart_gewerkt.

Elke eerste maandag van de maand bespreken we samen één straffe realisatie. En overlopen we de meest brandende vragen binnen Expliciet.

Dus zeg het eens Hartenjager,
waar wil jij het over hebben?

dag.
uur.
min.
sec.

Stap 01.
Stem hier

Over deze case wil ik meer weten…

Zelf een kleine rol in gespeeld, maar ben je benieuwd naar het eindresultaat? Of links en rechts iets over horen waaien, maar nooit echt het fijne van geweten? Deze collega-Hartenjagers vertellen je waar ze met hart en ziel aan hebben gewerkt…

 • Houben

  16

  Houben is sinds 1932 een grote naam in de aannemerswereld. Jammer genoeg dateerde hun marketing ook nog van die tijd. Maak kennis met Houben 2020.

  Hartenjagers van dit project:

 • Luyten

  7

  Rock-‘n-roll meets interieur meets Luyten. En waar die elkaar tegenkomen, ontstaan de Interiolizers. Ontdek het verhaal achter deze rebranding.

  Hartenjagers van dit project:

 • HiTribe

  6

  Onze harten heeft de app HiTribe al veroverd. Maar hoe pakten we het aan om de harten van potentiële klanten sneller te laten slaan?

  Hartenjagers van dit project:

 • Stap 02.
  Vragen

  Ik vraag me af hoe het zit met…

  De huisstijl voor die ene klant. Dat straf stukje copy voor bij een video. De technische optimalisatie van die ene webpagina. Die advertentiecampagne die je opzette.
 • Allez, nog ne laatste…

  Zit je met een andere, niet project-gerelateerde vraag? De laatste stand van zaken over een bepaalde vacature, bijvoorbeeld. De volgende teambuilding. De laatste trend in herensokken?