hart_gewerkt.

Elke eerste maandag van de maand bespreken we samen één straffe realisatie. En overlopen we de meest brandende vragen binnen Expliciet.

Dus zeg het eens Hartenjager,
waar wil jij het over hebben?

dag.
uur.
min.
sec.

Stap 01.
Stem hier

Over deze case wil ik meer weten…

Zelf een kleine rol in gespeeld, maar ben je benieuwd naar het eindresultaat? Of links en rechts iets over horen waaien, maar nooit echt het fijne van geweten? Deze collega-Hartenjagers vertellen je waar ze met hart en ziel aan hebben gewerkt…

 • HiGenius

  9

  Een volledige nieuwe rebranding van 3 bedrijven in 1 klap. Deze bekende speler in Limburg en familiebedrijf werd door ons aangepakt en heel eigenwijs gerebranded.

  Hartenjagers van dit project:

 • ATL

  2

  Het uitbouwen van een nieuwe Business Unit voor een gevestigde waarde in de transport sector. ATL is actief in heel Europa en wij speelden het bestaande bureau van het kastje naar de muur. Ontdek hoe!

  Hartenjagers van dit project:

 • Veldeman The Boxx

  4

  Een verrassend, innovatieve tent van Veldeman (onze klant sinds 2015). Wij brandden dit nieuwe product en bedachten een lanceringsactie en unieke woordenschat.

  Hartenjagers van dit project:

 • Bewel

  24

  Bewel was niet content van het werk dat hun bureau leverde voor hun personeelsblad en klantmagazine. Enter de Hartenjagers!

  Hartenjagers van dit project:

 • Proscan / Intellident

  4

  Een branding waarvoor het hele team een tandje moest bijsteken. Aja, want het gaat om tandimplantaten enzo. Niet vanzelfsprekend.

  Hartenjagers van dit project:

 • Job Talent

  12

  Een case waar sommige Hartenjagers zich de tanden op stuk beten. Maar het eindresultaat voor dit uitzendkantoor maakt alles goed…

  Hartenjagers van dit project:

 • Stap 02.
  Vragen

  Ik vraag me af hoe het zit met…

  De huisstijl voor die ene klant. Dat straf stukje copy voor bij een video. De technische optimalisatie van die ene webpagina. Die advertentiecampagne die je opzette.
 • Allez, nog ne laatste…

  Zit je met een andere, niet project-gerelateerde vraag? De laatste stand van zaken over een bepaalde vacature, bijvoorbeeld. De volgende teambuilding. De laatste trend in herensokken?
Task already exist for this element.
Write your message in the existing thread.
Here, we opened it for you.
General
Teruggeven
Teruggeven

  Opmerkingen geven geactiveerd

  Algemene taakAnnuleer
  ×
  General Tasks are meant for requests that are not about a specific part of the page. To create a specific request, close this box and click the plus icon on the right to choose any part of the page.
  For more generic requests, go ahead and send your message.
  WP Feedback

  Dive straight into the feedback!
  Login below and you can start commenting using your own user instantly