Marketing-bureau
in Limburg

Op zoek naar een marketingbureau in Limburg dat jouw ambities waarmaakt?
Gevonden!

Aangenaam

Wij zijn Expliciet. Een marketingbureau uit hartje Hasselt van 25 man en vrouw sterk. Met onze vier divisies branding, digitaal, content en video hebben we alles in huis om jouw marketing ter harte te nemen.

Mik je op meer klanten? Wil je een hogere instroom aan relevante sollicitanten? Of wil je een nieuwe dienst of nieuw product in de markt zetten? Kom eens kennismaken!

Alles vertrekt
vanuit jouw ambitie

Wij hebben een duidelijke visie op wat marketing is. En hoe het kan bijdragen tot de ambities van jouw bedrijf.

Die ambities zijn het vertrekpunt voor alles wat wij voor jou gaan doen. We brengen ze in kaart en vertalen ze in KPI’s. Om daarna een plan van aanpak voor te stellen op maat van jouw bedrijf. Daarna brengen we die aanpak in praktijk om ten slotte op basis van de cijfers te evalueren en bij te sturen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij maken jouw ambities waar met

Website
Online marketing
Magazine
Leadcampagne
Employer branding

Wij geloven in ambitieuze
mensen
en bedrijven

Wij voelen ons als marketingbureau het beste in ons vel bij ondernemers en marketeers met een brandende ambitie. Omdat we daar het vuur voelen. Een hoge graad van ownership en business sense. De drang om vooruit te gaan.

Voor ons begint alles begint met vertrouwen. Als het gevoel juist zit, smijten we ons helemaal. En komen we met de beste ideeën én resultaten.

We hebben oprecht het beste voor met jou en je bedrijf. Hand op het hart: we behartigen jouw marketing alsof het onze eigen onderneming is. Dat lukt alleen als jij eerlijk bent met ons, en wij met jou. Over doelen en budgetten. Over wat we van elkaar verwachten. Want ook wíj als marketingbureau verwachten iets van jou. De wil om er iets van te maken…

Op zoek naar
referenties
in jouw sector?

Vul je e-mailadres in, selecteer
je sector en we sturen je enkele
voorbeelden door.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.