info@expliciet.be
011 96 26 36
Sint-Truidersteenweg 142, 3500 Hasselt
Dienstverleningsnummer DV.A219992

Meer open_hartelijk.

Laten we het verkoopgesprek overslaan. Zo’n nietszeggende salespitch is niets voor ons, en jij wordt er ook niet bepaald wijzer van. Wij vertellen je graag klaar en duidelijk waarom je voor ons zou moeten kiezen. Of net niet.

Wij willen marketing toegankelijk en eerlijk maken. Of zoals wij het noemen: open_hartelijk.

Open_hartelijk begint met vertrouwen. Dat is voor ons de basis voor elke samenwerking. Natuurlijk mag je kritische vragen stellen, graag zelfs! Daag ons maar uit om het steeds beter te doen. Maar voor ons is het belangrijk om dat vertrouwen te voelen. Als het gevoel juist zit, smijten we ons helemaal. En komen we met de beste ideeën én resultaten.

We hebben oprecht het beste voor met jou. Hand op het hart: we behartigen jouw marketing alsof het onze eigen onderneming is. Dat lukt alleen als jij eerlijk bent met ons, en wij met jou. Over doelen en budgetten. Over wat we van elkaar verwachten.

Want ook wíj verwachten iets van jou. De wil om er iets van te maken. Daadkracht. Het besef dat wij als bureau niet alleen luisteren en uitvoeren. We halen geen voldoening uit puur uitvoerende taken: wij willen meedenken en onze eerlijke mening geven. Dat is wie we zijn. We willen samenwerken met bedrijven die dat weten te appreciëren.

We hebben het hart op onze tong. Van jou verwachten we hetzelfde. Constant je woorden wikken en wegen, dat praat niet lekker. We proberen dat ook zoveel mogelijk door te trekken in onze interne communicatie. Onze mensen moeten het gevoel hebben dat alles bespreekbaar is.

Die filosofie vatten we samen in één woord: open_hartelijk. Een waarde die voor ons zo belangrijk is, dat we onszelf een Open_hartelijk communicatiehuis noemen.

Wat denk je… Een open_hartelijk gesprek over je communicatie?

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten
Task already exist for this element.
Write your message in the existing thread.
Here, we opened it for you.
General
Teruggeven
Teruggeven

  Opmerkingen geven geactiveerd

  Algemene taakAnnuleer
  ×
  General Tasks are meant for requests that are not about a specific part of the page. To create a specific request, close this box and click the plus icon on the right to choose any part of the page.
  For more generic requests, go ahead and send your message.
  WP Feedback

  Dive straight into the feedback!
  Login below and you can start commenting using your own user instantly