Gedreven marketeer
Jan Martens
0479 55 82 95

Markante marketeer
Maarten Princen
0485 10 33 59

info@expliciet.be

open_hartelijk
communicatie
huis

Vertrouwde stemmen, andere accenten. Thuiskomen, maar dan net iets anders. We zwaaien de deur open naar onze nieuwe zelf en vertellen jou waarvoor we gaan en staan.

Bezoek website

We zijn veranderd in aantal.

We zijn niet langer dat communicatiebureau boven de apotheek in de Maastrichterstraat. We evolueerden op vijf jaar tijd tot een full service bureau met zestien specialisten. We groeien mee met jouw bedrijf. En leggen voor onszelf de lat steeds hoger.

We zijn veranderd in onze ambities.

Onze projecten worden groter. We willen een volwaardige communicatiepartner zijn die alles kan. Onze voorkeur gaat uit naar een totaalaanpak in communicatie en marketing: strategie en uitvoering. Denkers en doeners. En het kleine en het grote. Altijd vanuit een duidelijk plan.

Waarvoor we staan, blijft onveranderd.

Het hart van Expliciet is hetzelfde gebleven: een persoonlijke aanpak, jeugdig enthousiasme en een radde tong. We voelden wel de noodzaak om dat Expliciet-zijn nog scherper af te lijnen. Tijd om nog meer onszelf te zijn!

Creativiteit is
het resultaat van
open_hartelijk
samenwerken.

Expliciet zijn, betekent voor ons zoveel als duidelijk zijn. Duidelijk in onze communicatie naar jou. Wij hebben het hart op onze tong omdat we geloven dat creativiteit het resultaat is van open_hartelijk samenwerken. Eerlijk, hartig en ongeveinsd. Ons hart zit op de juiste plaats: we hebben oprecht het beste voor met jou en je bedrijf. Een open_hartelijk communicatiehuis tot jouw dienst.

We zijn veranderd in onze structuur. Meer volk en hogere ambities, betekent ook een nieuwe kantoorruimte. Met een nieuwe manier van werken. Sinds begin dit jaar zijn er twee open_hartelijke teams. Het ene met Jan aan het roer, het andere met Maarten. Met elk een account manager, project manager, designer, online marketeer, website-specialist en copywriter. Die teams krijgen hulp van vier coaches, Explicieters met al wat jaren ervaring op de teller. Zo zijn we klaar om van jouw volgende project een succes te maken.

We zijn veranderd. We zijn meer dan ooit Expliciet.

Ontdek Expliciet.