info@expliciet.be
011 96 26 36
Sint-Truidersteenweg 142, 3500 Hasselt
Dienstverleningsnummer DV.A219992

Actief Interim – Work outside the box

Brief.

Hoe maak je een sterke connectie met een grote groep schoolverlaters die de eerste (onzekere) stappen zet op de jobmarkt? En hoe bied je hen de beste kansen op een job die hen niet alleen goed ligt, maar die ze ook nog eens heel graag doen? Werk aan de winkel!

Antwoord.

It’s all about perspective! Soms moet je de dingen eens vanuit een andere hoek bekijken. Met de campagne Work Outside The Box verleggen we de focus naar passie en talent. De traditionele dooddoeners zoals een relevant diploma of ervaring in een soortgelijke functie spelen even tweede viool. Het doelpubliek zelf wordt op zijn beurt uitgedaagd om te ontdekken welke – soms verrassende – jobs matchen met hun unieke persoonlijkheid.

Toegepast:

KEY VISUAL / WEB DESIGN / SOCIAL ADVERTISING / SPEL

Open_hartelijk.

Het werd op alle niveaus een outside-the-box campagne, zowel voor ons als voor onze klant. Met een jonge, frisse landingspagina, een persoonlijke test en een aanlokkelijk spelelement als centrale eyecatchers werken we mee aan een hoger maatschappelijk doel: de blik van jonge starters verbreden om ze op de best mogelijke manier aan de slag te laten gaan. Missie geslaagd wat ons betreft!

Origineel een jonge, zoekende doelgroep bereiken? Met de focus op digitaal en interactief slaagden we erin.
Marilyn Guffens,
Communication & Marketing Specialist

Meer werk.

Terug.
Task already exist for this element.
Write your message in the existing thread.
Here, we opened it for you.
General
Teruggeven
Teruggeven

  Opmerkingen geven geactiveerd

  Algemene taakAnnuleer
  ×
  General Tasks are meant for requests that are not about a specific part of the page. To create a specific request, close this box and click the plus icon on the right to choose any part of the page.
  For more generic requests, go ahead and send your message.
  WP Feedback

  Dive straight into the feedback!
  Login below and you can start commenting using your own user instantly