info@expliciet.be
011 96 26 36
Sint-Truidersteenweg 142, 3500 Hasselt
Dienstverleningsnummer DV.A219992

Grafityp

Brief.

Grafityp stond voor haar 50ste verjaardag. Een typisch moment dat je als bedrijf jezelf tegen het licht houdt, inclusief je marketing. Aan ons de vraag om het licht aan te doen. Met de focus op een duidelijke positionering naar de eindklant én een logische structuur voor hun uitgebreide gamma aan zelfklevende producten.

Antwoord.

Het concept Makes you stick. Omdat Grafityp merken wil laten sticken in de hoofden van hun klanten. En omdat Grafityp de verwerkers van hún producten dicht bij hen willen houden. Met een doorgedreven service. Het is net die bereikbaarheid waarmee zij zich onderscheiden van de grote multinationals.

Toegepast:

REBRANDING / HUISSTIJL / WEB DESIGN / BROCHURES

Open_hartelijk.

Zelfklevende producten. Een veelheid aan eigen merken en ontwikkelingen. Lijmspecificaties. Micrometers en transparantiegraden. Het was niet vanzelfsprekend om de metier van Grafityp te doorgronden. En om de balans tussen technisch en inspirationeel perfect te krijgen.

Met deze rebranding
zijn we klaar voor nog
eens 50 jaar.
Patricia Bosman,
HR-manager Grafityp

Meer werk.

Terug.
Task already exist for this element.
Write your message in the existing thread.
Here, we opened it for you.
General
Teruggeven
Teruggeven

  Opmerkingen geven geactiveerd

  Algemene taakAnnuleer
  ×
  General Tasks are meant for requests that are not about a specific part of the page. To create a specific request, close this box and click the plus icon on the right to choose any part of the page.
  For more generic requests, go ahead and send your message.
  WP Feedback

  Dive straight into the feedback!
  Login below and you can start commenting using your own user instantly