info@expliciet.be
011 96 26 36
Sint-Truidersteenweg 142, 3500 Hasselt
Dienstverleningsnummer DV.A219992

Houben

Brief.

De meeste spelers binnen de Vlaamse bouwsector zijn bekend met de naam Houben. Maar weten ze ook waar we precies voor staan? Dat onze geschiedenis en onze realisaties de ziel dragen van honderden innovatieve denkers en duizenden vernuftige handen? Expliciet, bouw mee aan een duidelijk toekomstverhaal met onze mensen als fundament.

Antwoord.

Met bijna negentig jaar op de teller is Houben een absoluut begrip in de sector. Hoog tijd om hun identiteit en waarden een stevige renovatie te geven. Onder meer in de vorm van een dynamische employer branding.

Naar de binnen- en buitenwereld toe is Houben vanaf nu een familie van grondleggers. Grondleggers die bouwen aan morgen. Innovatieve voortrekkers met de neuzen eensgezind richting de toekomst.

Toegepast:

EMPLOYER BRANDING / HUISSTIJL / BRAND COPY/ CONTENT MARKETING / WEB DESIGN / MAGAZINE

Open_hartelijk.

Een traditionele sector enerzijds. Een familiebedrijf met een lange geschiedenis en een vrij uitgebreid managementteam anderzijds. Geen evidente context om de gevestigde communicatielijnen te verleggen.

Om de mensen achter Houben de juiste stem te geven, was het nodig om de interne en externe communicatie naar een hoger niveau tillen. Inclusief een uniforme stijl anno 2020. Laat de volgende negentig jaar maar komen.

Op korte termijn
hebben we bij Houben
een duidelijk gelaat
gekregen. We zijn
helemaal klaar voor
de toekomst.
Veronique Houben,
mede-eigenaar Houben nv

Meer werk.

Terug.
Task already exist for this element.
Write your message in the existing thread.
Here, we opened it for you.
General
Teruggeven
Teruggeven

  Opmerkingen geven geactiveerd

  Algemene taakAnnuleer
  ×
  General Tasks are meant for requests that are not about a specific part of the page. To create a specific request, close this box and click the plus icon on the right to choose any part of the page.
  For more generic requests, go ahead and send your message.
  WP Feedback

  Dive straight into the feedback!
  Login below and you can start commenting using your own user instantly