info@expliciet.be
011 96 26 36
Sint-Truidersteenweg 142, 3500 Hasselt
Dienstverleningsnummer DV.A219992

Immenselijk

Brief.

Op twee jaar doorgroeien van honderd naar tweehonderd medewerkers. En dat in de technische sector, waar de war for talent het hevigst woedt. Renovatiespecialist Group Suerickx wou Braveheart-gewijs de vacaturemarkt bestormen. Onze opdracht: zorg voor de juiste wapens.

Antwoord.

Immenselijk. Een totaalconcept dat én Group Suerickx duidelijk profileert én duidelijk maakt wat ze te bieden hebben. Immenselijk is de samensmelting van hun twee grote troeven. Ze zijn groots in de projecten die ze durven aannemen. Het type projecten waarvoor andere aannemers passen. En ze zijn groots in hun omgang met hun mensen: warm en collegiaal.

Toegepast:

BRAND COPY / KEY VISUAL / BRAND BOOK / LOGO / HUISSTIJL / DIGITAL STRATEGY / ONLINE MARKETING / WEBDESIGN / SOCIAL MEDIA / BLOG / VIDEO MARKETING / ANIMATIE

Open_hartelijk.

Deze pitch winnen, was hartverwarmend in het kwadraat. We namen het namelijk op tegen bureaus die specifiek gespecialiseerd waren in employer branding. We wonnen op creativiteit en inzet. En omdat wij als enige bureau erin slaagde om een totaalconcept af te leveren.

We hadden nood aan een duurzaam concept. Niet zomaar een losse flodder.
Christophe,
Zaakvoerder

Meer werk.

Terug.