Gedreven marketeer
Jan Martens
0479 55 82 95

Markante marketeer
Maarten Princen
0485 10 33 59

info@expliciet.be

Motmans & Partners

Brief.

Motmans & Partners groeide de afgelopen jaren hard. Heel hard. Van tien werknemers en één vestiging naar drie kantoren en een veelvoud aan medewerkers. En een steeds uitgebreidere dienstverlening. Niet alleen werving en rekrutering, maar een HR-totaaloplossing voor talenten én bedrijven. Toch kwam dat helemaal niet tot uiting in hun positionering.

Antwoord.

Met Leading Ambition zetten we een koepelconcept neer voor hun interne en externe communicatie. Leading omdat ze marktleider zijn in Limburg. En ze volop inzetten op innovatie binnen een wereld van platgetreden HR-paden. Ambition omdat ze ook in andere provincies dezelfde ambities koesteren. En natuurlijk ook omdat ze al die ambitieuze talenten én bedrijven de weg willen wijzen.

Toegepast:

REBRANDING / BRAND COPY / KEY VISUAL / LOGO / HUISSTIJL / DIGITAL STRATEGY / ONLINE MARKETING / WEB DESIGN / E-COMMERCE / E-MAIL MARKETING / SEO / SEA / VIDEO / AFTERMOVIE

ONS MERKVERHAAL
Wij geloven dat iedere persoon of bedrijf
een betere versie van zichzelf kan worden.

Open_hartelijk.

Het begon met een verkenningsronde: knipoogje hier, kruisende blikken daar. Folder maken, een webpagina uitschrijven, een losse campagne lanceren… Zo leerden we Motmans & Partners beter en beter kennen. En ontdekten we dat hun uiterlijk helemaal niet matchte met hun innerlijk als innoverende en vooruitstrevende HR-partner. Zij langs hun kant voelde dat hun bedrijfsverhaal de lading niet meer dekte. En zo werd een losse flirt een intense samenwerking.

Expliciet levert
steeds meer
dan je verwacht.
Geert Motmans,
CEO

Meer werk.

Terug.