info@expliciet.be
011 96 26 36
Sint-Truidersteenweg 142, 3500 Hasselt
Dienstverleningsnummer DV.A219992

Qontact

Brief.

De opdracht? Nieuw leven blazen in de branding van Qontact, de jonge en zakelijke generatie ondernemers met een sterk netwerk. Klasse die zichtbaar is in één oogopslag. De zorgvuldig opgebouwde identiteit van Qontact opnieuw verweven in het logo, de huisstijl en het magazine. Mét cachet maar zonder enige pretentie.

Antwoord.

We namen met plezier de eer om ceremoniemeester te zijn van een geslaagd huwelijk tussen de zakelijke businessreportages en de nieuwe lifestyle-rubrieken in het magazine. Een straffe, nieuwe look van het magazine, een scherpe transformatie van het logo en een digitale vertaling die het merk ook online kracht bijzetten. En dat zonder ook maar een seconde de herkenbaarheid uit het oog te verliezen. Geen revolutie, maar een evolutie. Precies wat Qontact nodig had.

Toegepast:

LOGO / HUISSTIJL / DIGITAL / ANIMATIE

Open_hartelijk.

Een gerenommeerd ondernemersnetwerk nieuwe toegevoegde waarde schenken. Het merk nog dieper laten wortelen in de goede ondernemersgrond. Het is geen evidente opdracht. Qontact ontgroeide zijn oude huid en kroop gezwind in een nieuw, verbeterd vel.

Dankzij de rebranding van Qontact, kunnen we onze klanten optimaal naar buiten brengen.
Debbie Stas,
Zaakvoerster

Meer werk.

Terug.
Task already exist for this element.
Write your message in the existing thread.
Here, we opened it for you.
General
Teruggeven
Teruggeven

  Opmerkingen geven geactiveerd

  Algemene taakAnnuleer
  ×
  General Tasks are meant for requests that are not about a specific part of the page. To create a specific request, close this box and click the plus icon on the right to choose any part of the page.
  For more generic requests, go ahead and send your message.
  WP Feedback

  Dive straight into the feedback!
  Login below and you can start commenting using your own user instantly