info@expliciet.be
011 96 26 36
Sint-Truidersteenweg 142, 3500 Hasselt
Dienstverleningsnummer DV.A219992

Vandebroek Interieur

Brief.

Machines spelen een belangrijke rol in de moderne schrijnwerkerswereld. Maar onderschat zeker de skills van onze mensen niet. Wij voelen dat we het verschil maken dankzij onze passie voor hout, voor de traditie én voor het perfecte eindresultaat. Mensen van Expliciet, hoe kunnen we deze liefde ten volle onderstrepen?

Antwoord.

Uitzonderlijke handen en tonnen respect voor het métier. Net dat maakt dat een gewoon schrijnwerk- of interieurproject een authentieke realisatie wordt. Recht uit de ziel. Daarom gaan de mensen achter Vandebroek voortaan door het leven als interieurbezielers. Hun doel: een topresultaat afleveren zonder compromissen te maken.

Toegepast:

REBRANDING / KEY VISUAL / WEB DESIGN / CONTENT MARKETING / EMPLOYER BRANDING / MAGAZINE / VIDEO

Open_hartelijk.

Vandebroek is nog altijd een familiebedrijf, maar na zeventig jaar wel voor het eerst met een externe eigenaar. Het was voor ons dus belangrijk om een verhaal te creëren waarin beide partijen zich volledig in konden vinden. Een nieuw, modern imago volgens de visie van de nieuwe leiding, maar zonder afscheid te nemen van de traditie.

Deze branding heeft ook ons diep in onze ziel doen kijken en geeft perfect weer welke richting we als bedrijf uit willen in de toekomst.
Jan Hendrikx,
eigenaar Vandebroek Interieur

Meer werk.

Terug.
Task already exist for this element.
Write your message in the existing thread.
Here, we opened it for you.
General
Teruggeven
Teruggeven

  Opmerkingen geven geactiveerd

  Algemene taakAnnuleer
  ×
  General Tasks are meant for requests that are not about a specific part of the page. To create a specific request, close this box and click the plus icon on the right to choose any part of the page.
  For more generic requests, go ahead and send your message.
  WP Feedback

  Dive straight into the feedback!
  Login below and you can start commenting using your own user instantly