info@expliciet.be
011 96 26 36
Sint-Truidersteenweg 142, 3500 Hasselt
Dienstverleningsnummer DV.A219992

X Kwadraat

Brief.

Het begon met een idee. Een droom, eigenlijk. Een droom om ondernemende vrouwen op de kaart te zetten. Een soort community, waar onderneemsters samenkomen en elkaar versterken. Onze opdracht: maak die droom werkelijkheid.

Antwoord.

Wij brachten structuur in alle ideeën. Bedachten de naam X Kwadraat, een knipoog naar het vrouwelijke chromosoom. Maakten van die naam een merk, met een eigen huisstijl, website en een resem netwerkevents. En met als absolute uitschieter een magazine met een hart voor échte verhalen van straffe madammen.

Toegepast:

BRAND IDENTITY / BRAND COPY / KEY VISUAL / BRAND BOOK / LOGO / HUISSTIJL / WEBDESIGN / SOCIAL MEDIA / VIDEO / MAGAZINE / AFTERMOVIE

Open_hartelijk.

’t is even spannend geweest. Om verschillende redenen. Omdat het gelijknamige magazine het meest uitgebreide was dat we ooit bij elkaar schreven. Omdat dat in spoedtempo moest. En omdat de zaakvoerster van X Kwadraat zelf ooit hoofdredacteur was in de uitgeverswereld… Slik!

Voor mij was het
belangrijk dat het logo
het hele verhaal achter
de community weergaf.
Wivina Briers,
Zaakvoerster X Kwadraat

Meer werk.

Terug.
Task already exist for this element.
Write your message in the existing thread.
Here, we opened it for you.
General
Teruggeven
Teruggeven

  Opmerkingen geven geactiveerd

  Algemene taakAnnuleer
  ×
  General Tasks are meant for requests that are not about a specific part of the page. To create a specific request, close this box and click the plus icon on the right to choose any part of the page.
  For more generic requests, go ahead and send your message.
  WP Feedback

  Dive straight into the feedback!
  Login below and you can start commenting using your own user instantly