CPE Groothandel bouw

CPE, onderdeel van Tectum Group, levert sinds 1988 dak- en gevelmaterialen aan professionele dakwerkers, aannemers en gevelbouwers. En dat over het hele land. Hun marketingafdeling klopte bij ons aan voor visuals ter ondersteuning van hun zelfbedachte campagne. Wij challengden hen en tilden hun campagne naar een hoger niveau. Niet alleen visueel, ook inhoudelijk. Meer understand to stand out dan dat wordt het niet.

01

Strategy 

CPE wil top of mind worden en blijven bij bestaande en opstartende dakwerkers. In een concurrentiële sector doe je dat niet met één kleine marketingcampagne maar met diepgaande marktpenetratie, offensieve marketingtechnieken en je doel-publiek langdurig bereiken over alle relevante communicatie-kanalen heen.

En daar mocht een hoek van af zijn. Want CPE wil de rode bol zijn in de grijze massa.

Concept

Altijd paraat, soms over the top.

Want als er iets is waarmee CPE met zekerheid het verschil maakt, dan is het wel met dit: they get shit done. Zij weten dat het niet altijd loopt zoals gepland. Maar geen zorgen, zij regelen het. Zelfs al moeten ze daarvoor vanuit Genk met één rol EPDM naar Kortrijk rijden. 

View case
Show reel
Watch video