Recruitmentondersteunen

YOUR AMBITION

Understand

Van de EVP tot de allerlaatste call to action in een vacature: alles moet afgestemd zijn op de perfecte kandidaat. In elke fase van de candidate journey maken details het verschil. Hoe vertalen de waardes als werkgever zich naar de praktijk? Waar zijn sollicitanten écht naar op zoek?

Stand out

Wij vertrekken waar merken voor staan als werkgever. We maken waardes tastbaar en challengen om te positioneren. Of we nu een volledig employer brand uitwerken of een online vacature campagne opzetten: zo maken wij het verschil.

Meer instroom top of funnel

Online advertising done right is een krachtig wapen om met een vast budget een constante instroom van MQL’s te garanderen. In deze whitepaper leggen we je de basics van onze aanpak uit. No more cold calling.

OUTSTANDINGway of working

01

Dive

We duiken onder in je employer verhaal. Daarnaast graven we door tot we een duidelijk zicht hebben op de profielen die jullie zoeken.

02

Dissect

De profielen vertalen we in target audiences. Met per audience een overzicht van de kanalen en de boodschap. Je employer verhaal maken we scherper zodat het opvalt en blijft hangen.

03

Do

We starten op. Ons team van strategen, designers, developers, copywriters en online marketeers gaat aan de slag.

04

Deliver

Een duidelijk plan van aanpak. Met de must haves en nice to haves. Met focus op onmiddellijke conversie, maar tegelijk aandacht voor de awareness fase van potentiële sollicitanten.

Let's talk

Reach out to stand out

Begrijpen begint met elkaar te leren kennen. Vertel ons meer over jouw business, zodat wij jou kunnen laten opvallen.

Bekijk virtual office
View case
Show reel
Watch video