AGENCY

Get toknow us

Wij zijn Expliciet, een marketingbureau uit Hasselt. Met één uitgesproken ambitie: impact creëren. Impact op de business van onze klanten. Om hen op hun beurt impact te laten maken.

We zijn een team van meer dan 40 marketingspecialisten. Met een brandend verlangen naar meer en beter. Met een hoge graad van ownership en business sense. We delen een drang om vooruit te gaan. Om beter te begrijpen. Om meer op te vallen.

WHAT WE BELIEVE

Understand toSTAND OUT

Begrijpen.

Daarmee begint alles voor ons. Dat is wat ons onderscheidt.

Want echt begrijpen, dat maakt het verschil tussen meeknikken of meedenken. Het verschil tussen napraten of er een eigen mening op nahouden. Tussen een agency dat gewoon uitvoert of een klankbord is met nieuwe inzichten.

Wij starten pas als we alles begrijpen. De business case. Elk klantsegment. De manier waarop klanten naar een product of dienst kijken.

Daardoor adviseren we resultaatsgericht. Garanderen we maximale impact. En leveren we ten slotte creatiever én preciezer werk af.

Wij maken merken die erbovenuit springen.

  • Understanding Leads to standing out
  • Wij kennen bedrijven door en door... … zo werken we een branding uit die de ideale mix is tussen commercieel en inspirationeel.
  • Wij begrijpen klantsegmenten... … zo gaan we volledig op maat in de messaging. Inhoudelijk en visueel. Qua boodschap en kanalenmix.
  • Wij snappen de business case… … zo bepalen we de juiste prioriteiten en laten we marketinginvesteringen maximaal renderen.
OUR PEOPLE

Wij zijnHartenjagers

Om al die doelen van onze klanten waar te maken, hebben we hartenjagers nodig. Ondernemende marketeers met een passie voor hun vak, met een brandend verlangen naar meer en beter. Experten die over vakkennis én mensenkennis beschikken. Mensen met een groot hart voor marketing én voor elkaar.

PaulineElineNick
Bekijk virtual office
View case
Show reel
Watch video