Edibo Aannemer

Edibo is een gevestigde naam in de aannemerswereld. Vanuit hun vestigingen in Lommel, Antwerpen, Eindhoven en Fernelmont zijn ze actief in een groot deel van de Benelux. Met een duidelijke focus op industriƫle projecten. Een eer om mee te mogen pitchen om hun structureel marketing agency te worden.

Al bedankten we in de eerste fase voor de pitch. Omdat we hun huidige baseline niet in twijfel mochten trekken terwijl wij er te weinig onderscheidend verhaal in voelden. Dat triggerde edibo. Wij gingen langs en werkten samen.

01

Herpositionering

De juiste baseline: Challenging Buildings. Een claim die hen meteen afzet tegen de metermakers en standaardbouwers in hun sector. Want net die complexere projecten, dat is de USP van edibo.

We versterkten hun brand identity met een sterk commercieel verhaal dat hen onderscheidende kracht helder in the picture zet. Een herpositionering die zowel intern als extern tot goedkeurende blikken leidde.

02

Employer branding

Geen Challenging Buildings zonder Constructive Challengers. De juiste medewerkers vinden en aan boord houden is ook voor edibo een challenge. We werkten een employer brand uit dat de waarden en effort die zij in hun mensen steekt, volledig onderstreept.

03

Content marketing

View case
Show reel
Watch video