Hans vs. Mats

Hoe maak je perfecte momenten nog perfecter?

Onze levens zijn een aaneenschakeling van sleutelmomenten. Van die ogenblikken die je tot in het diepste van je hart raken. Maar wat heeft kledingketen noba daar mee te maken?

Bij veertigplussers doet de naam noba een belletje rinkelen. Maar bij jonge dertigers is dat minder het geval. Tijd voor een verjongingskuur, vond zaakvoerster Kim Castermans. Want noba is een kledingketen voor alle leeftijden.

De eerste stap in dat verhaal? Een make-over voor hun winkels. Aangezien we niet de allerhandigsten zijn, lieten we dat over aan stielmannen. Maar voor de communicatie waren wij wel aan zet. Onze opdracht: die jonge dertigers naar die vernieuwde winkels krijgen.

De eerste keer

Ons voorstel? Momenten! Wij positioneerden noba als een merk dat er voor jou is op al die eerste belangrijke keren. Je eerste sollicitatie. Je eerste housewarming. Die eerste keer dat iemand jou papa of mama noemt.

Op elk van die momenten speelt kleding een cruciale rol. En noba zorgt telkens voor die ene outfit die dat al perfecte moment nóg perfecter maakt. Daaruit volgde bijna automatisch de baseline: Zoveel momenten, zoveel mode. En een communicatie-aanpak waarin die momenten de rode draad vormen.

Lees meer

Aan wie konden we onze verjongingskuur beter toevertrouwen dan een jong en creatief team?

Kim Castermans - Zaakvoerster noba
  • Print
  • Sociale Media
  • Huisstijl
  • Website
  • E-mailing

Moodboard – Sfeer

moodboard-sfeer-noba

Huisstijl

noba-eerste2
noba-font2

Website – Sociale Media – E-mailing

noba-web

Print

noba-print
Geef toe: niet mis, he? Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust bij ons op de koffie!
Loading...