Outstanding cases: LRM, Mobile Vikings, Bamps & Aendekerk

Welke van onze cases schitterden de afgelopen maanden volop? Een greep uit het Expliciete aanbod!

LRM

LRM, een van Limburgs belangrijkste organisaties, brengt elk jaar een jaarverslag uit, dat ze voorstellen aan al hun stakeholders tijdens de jaarvergadering. Wij tekenden present en werkten een totaalconcept uit voor de professionele presentatie van hun cijfers. Wie zei dat een jaarverslag saai moet zijn?

MOBILE VIKINGS

Om hun interne communicatie te stroomlijnen, vroeg telcoprovider Mobile Vikings ons om hen op de goede weg te zetten met easy-to-use templates. We werkten in Canva templates uit die ze kunnen gebruiken op televisieschermen op de werkvloer en hun Instagramkanaal @workatmobilevikings. Na een Canva- en social mediaopleiding door onze social specialisten, kunnen zij nu verder aan de slag.

Bamps

Bamps Verzekeringen, het grootste onafhankelijke verzekeringskantoor van Limburg, viert dit jaar zijn vijftigjarig bestaan. Een jubileum dat wij mee de nodige exposure gaven met een eigen logo, dat als basis diende voor hun save-the-dates en uitnodigingen voor het jubileumfeest. En ook veelvuldig terugkwam in de visuele materialen die hun event de juiste Bamps-touch gaven.

Aendekerk

De HVAC-experten van Aendekerk stelden onlangs hun gloednieuwe locatie voor aan het grote publiek tijdens een opendeurdag. Wij brachten hun nieuwe bedrijfspand in beeld met video- en fotografie, en ondersteunden in de volledige communicatie van het event.

NEWSLETTER

Read more toLearn more

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor insights, advies en tips om via marketing jouw bedrijfsdoelen te halen.

"*" geeft vereiste velden aan

View case
Show reel
Watch video