Outstanding cases: Van Havermaet, KEPLER, Bamps & Laevers en Kijzer

Welke van onze cases schitterden de afgelopen maanden volop? Een greep uit het Expliciete aanbod!

Van Havermaet

Van Havermaet nam afscheid van een van de meest invloedrijke figuren in de geschiedenis van hun bedrijf: Jan Maurissen. Om Jan met een glimlach op pensioen te laten vertrekken, kwamen ze op de proppen met een uniek geschenk: een eigen boek. We zijn vereerd dat we, na zoveel jaren intens samenwerken, mee mochten nadenken over het concept, en vervolgens de uitwerking en de productie ervan mochten verzorgen. Een mooi eerbetoon aan een grote meneer.

KEPLER

KEPLER bouwt de meest innovatieve en energiezuinige woning van het moment door middel van houtskeletbouw. Om hun verhaal helder over te brengen aan potentiële kopers, werkten we een allesomvattende brochure uit. Van structuur, redactie, vormgeving tot een opvallende productie … Met een prachtig afgewerkte cover in houtstructuur.

Bamps & Laevers

Bamps & Laevers, twee toonaangevende verzekeringskantoren, besloten afgelopen jaar om samen te gaan werken – maar tegelijkertijd wel twee autonome kantoren te blijven. Die boodschap gaven ze mee aan hun klanten in een gezamenlijke kerstmailing, waarin we hun toonaangevende huisstijlkleuren – blauw en rood – subtiel verwerkten.

Bamps & Laevers visual eindejaarsmailing

Kijzer

Kijzer, specialist in dak- en gevelrenovaties, was als programmapartner te spotten in Huis Gemaakt 2023. Tijdens de periode van uitzending lieten we een ondersteunende campagne lopen voor extra exposure. En met succes, want we konden rekenen op +104% websitebezoekers, +70% offerteaanvragen en +30% organische zoekopdrachten naar het merk Kijzer. (K)ijzersterk werk, al zeggen we het zelf!

NEWSLETTER

Read more toLearn more

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor insights, advies en tips om via marketing jouw bedrijfsdoelen te halen.

"*" geeft vereiste velden aan

View case
Show reel
Watch video