Branding:een merkverhaal dat 100% klopt  

Op zoek naar een straffe branding en een strategisch merkverhaal dat eruit springt? Welkom! Wij zijn Expliciet, makers van unieke merkverhalen die recht tot in het hart van je doelgroep raken.

Uniek merkverhaal

De juiste positionering en keuzes durven maken, is alles. Hoe een merk eruitziet en hoe het klinkt trekt aan, maar stoot tegelijk af. Er zijn maar een paar seconden om klanten te overtuigen. En eens de aandacht er is, moet de brand story 100% kloppen.

Bij Expliciet weten we dat jouw merk meer is dan alleen een logo of slogan. Wij creëren een visuele identiteit, geven persoonlijkheid aan je brand en brengen de essentie tot leven.

Strategische branding

Een sterke brand identity vertrekt voor ons vanuit het innerlijk. Pas dan volgt het uiterlijk. Wij graven door tot we een merk kunnen maken tot wat het echt is. Om dat daarna te vertalen in beelden en een eigen, unieke woordenschat.

Zin in een sterke merkpositionering en een duurzame band met je doelpubliek? Welkom bij Expliciet. Wij staan klaar met creatieve strategieën die jou er écht uit doen springen. Kom gerust eens langs, dan bekijk we samen hoe we jouw branding aanpakken.

EXPLICIET

This is whatWE STAND FOR

Wij voelen ons als communicatiebureau het beste in ons vel bij ondernemers en marketeers met een brandende ambitie. Omdat we daar het vuur voelen. Een hoge graad van ownership en business sense. De drang om vooruit te gaan.

Voor ons begint alles begint met vertrouwen. Als het gevoel juist zit, smijten we ons helemaal. En komen we met de beste ideeën én resultaten.

We hebben oprecht het beste voor met jou en je bedrijf. Hand op het hart: we behartigen jouw communicatie alsof het onze eigen onderneming is. Dat lukt alleen als jij eerlijk bent met ons, en wij met jou. Over doelen en budgetten. Over wat we van elkaar verwachten. Want ook wíj als communicatiebureau verwachten iets van jou. De wil om er iets van te maken…

Sfeerbeeld van een communicatiebureau in Limburg
DISCOVER MORE

References in your sector?

Vul je e-mailadres in, selecteer je sectoren we sturen je enkele voorbeelden door.

"*" geeft vereiste velden aan

Sector*
View case
Show reel
Watch video