Marketing strategiethat stands out

Wil jij jouw targets realiseren met een gerichte aanpak? Met onze cutting-edge marketingstrategie definiëren en bereiken we samen jouw ambities.

De basics van jouw marketing strategie

Een goede strategie begint bij je ambities doorgronden en je doelgroep begrijpen. Bij Expliciet combineren we dit met een strategisch plan op maat met de focus op groei en conversie. Ons straffe team definieert duidelijke KPI’s en stelt de juiste buyer persona’s op.

Onze aanpak

Wij gaan altijd voor een marketing strategie die opbrengt. En die is pas succesvol wanneer alles uitvoerbaar en meetbaar is. Wij vertalen jouw targets naar praktische en haalbare tactics. Hierbij halen we alles uit de kast: van merkstrategie en communicatieplanning tot employer engagement en community building. Altijd met de focus op jouw unieke business case. Of het nu gaat over je salesfunnel optimaliseren, product launch succesvol uitrollen, of je brand identity verstevigen.

Wil jij jouw marketing strategie naar het hoogste niveau tillen? Contacteer ons en ontdek meteen hoe Expliciet jou ondersteunt om je targets te bereiken.

EXPLICIET

This is whatWE STAND FOR

Wij voelen ons als communicatiebureau het beste in ons vel bij ondernemers en marketeers met een brandende ambitie. Omdat we daar het vuur voelen. Een hoge graad van ownership en business sense. De drang om vooruit te gaan.

Voor ons begint alles begint met vertrouwen. Als het gevoel juist zit, smijten we ons helemaal. En komen we met de beste ideeën én resultaten.

We hebben oprecht het beste voor met jou en je bedrijf. Hand op het hart: we behartigen jouw communicatie alsof het onze eigen onderneming is. Dat lukt alleen als jij eerlijk bent met ons, en wij met jou. Over doelen en budgetten. Over wat we van elkaar verwachten. Want ook wíj als communicatiebureau verwachten iets van jou. De wil om er iets van te maken…

Sfeerbeeld van een communicatiebureau in Limburg
DISCOVER MORE

References in your sector?

Vul je e-mailadres in, selecteer je sectoren we sturen je enkele voorbeelden door.

"*" geeft vereiste velden aan

Sector*
View case
Show reel
Watch video