Marketing-bureauin Limburg

Op zoek naar een marketingbureau in Limburg dat jouw ambities waarmaakt? Zoek niet langer en maak kennis met Expliciet!

Aangenaam

Wij zijn Expliciet. Een marketingbureau uit hartje Limburg van 40 man en vrouw sterk. Met onze vier divisies branding, digitaal, content en video hebben we alles in huis om jouw marketing ter harte te nemen.

Wil je gerichter communiceren met je klanten? Hulp nodig om je interne communicatie te structureren? Of zoek je naar een bureau dat een marketingstrategie uitwerkt en uitrolt naar verschillende doelgroepen en over verschillende kanalen? Kom eens kennismaken!

Alles vertrekt vanuit jouw ambitie

Communicatie, dat is doelen prikken en orde brengen. Wij hebben als bureau een ruime ervaring in communicatie met klanten, sollicitanten én medewerkers.

Alles wat we doen, vertrekt vanuit jouw doel en jouw doelpubliek. Van een onboarding brochure over een nieuwe website tot een e-mailingcampagne.

EXPLICIET

This is whatWE STAND FOR

Wij voelen ons als marketingbureau het beste in ons vel bij ondernemers en marketeers met een brandende ambitie. Omdat we daar het vuur voelen. Een hoge graad van ownership en business sense. De drang om vooruit te gaan.

Voor ons begint alles begint met vertrouwen. Als het gevoel juist zit, smijten we ons helemaal. En komen we met de beste ideeën én resultaten.

We hebben oprecht het beste voor met jou en je bedrijf. Hand op het hart: we behartigen jouw communicatie alsof het onze eigen onderneming is. Dat lukt alleen als jij eerlijk bent met ons, en wij met jou. Over doelen en budgetten. Over wat we van elkaar verwachten. Want ook wíj als marketingbureau verwachten iets van jou. De wil om er iets van te maken…

Sfeerbeeld van een communicatiebureau in Limburg
DISCOVER MORE

References in your sector?

Vul je e-mailadres in, selecteer je sectoren we sturen je enkele voorbeelden door.

"*" geeft vereiste velden aan

Sector*
View case
Show reel
Watch video