Adverterenop Google

Wil jij je doelgroep beter bereiken? Adverteren op Google vergroot je visibility en online impact aanzienlijk. Zeker wanneer je onze Google Ads-experts inschakelt!

De kracht van Google Ads

Met adverteren op Google via Google Ads target je specifiek en doelgericht potentiële klanten. Of het nu om search ads, display networks of remarketing gaat: ons team van digital experts creëert engaging campagnes. We zorgen voor de juiste keywords, pakkende ad copy en continue optimalisatie om je ROI te maximaliseren.

Succesvol adverteren op Google

Wil je succesvol adverteren op Google? Dan doen wij veel meer dan enkel de juiste keywords kiezen. Bij Expliciet begrijpen we je doelgroep, monitoren we campagnes via data analytics en passen we aan waar nodig. Een doordachte Google Ads-strategie leidt tot meer websitebezoekers, meer leads en meer conversies.

Benieuwd hoe je voor jouw bedrijf het best kan adverteren op Google? Wij helpen je graag op weg.

EXPLICIET

This is whatWE STAND FOR

Wij voelen ons als communicatiebureau het beste in ons vel bij ondernemers en marketeers met een brandende ambitie. Omdat we daar het vuur voelen. Een hoge graad van ownership en business sense. De drang om vooruit te gaan.

Voor ons begint alles begint met vertrouwen. Als het gevoel juist zit, smijten we ons helemaal. En komen we met de beste ideeën én resultaten.

We hebben oprecht het beste voor met jou en je bedrijf. Hand op het hart: we behartigen jouw communicatie alsof het onze eigen onderneming is. Dat lukt alleen als jij eerlijk bent met ons, en wij met jou. Over doelen en budgetten. Over wat we van elkaar verwachten. Want ook wíj als communicatiebureau verwachten iets van jou. De wil om er iets van te maken…

Sfeerbeeld van een communicatiebureau in Limburg
DISCOVER MORE

References in your sector?

Vul je e-mailadres in, selecteer je sectoren we sturen je enkele voorbeelden door.

"*" geeft vereiste velden aan

Sector*
View case
Show reel
Watch video