Ook feest bij onze klanten!

Samen met Expliciet vieren nog een aantal van onze trouwe klanten een heel belangrijke verjaardag. Met de complimenten en gelukwensen van onze Hartenjagers! We geven de zaakvoerders-jubilarissen zelf het woord.

KOEN BEULEN 100 jaar Beulen

“100 jaar Beulen staat voor ons voor vier generaties pure liefde voor hout. Na al die jaren vormen we nog altijd een enorm sterk team dat de typische, kwaliteitsvolle Beulen-service en -toewijding biedt aan onze klanten en aan het bedrijf zelf. Samen blijven we de ambitie uitspreken om een Limburgse referentie te zijn op vlak van houten, vinyl- en laminaatvloeren.”

“We zijn enorm dankbaar voor en trots op de familiale samenwerking die we elke dag opnieuw mogen beleven op onze werkvloer. Dat vieren we straks onder meer met een eigen bier dat de vier Beulen-generaties vereeuwigt in een sterk en karaktervol recept.”

VERONIQUE HOUBEN 90 jaar Houb en nv

“90 jaar: het klinkt al heel oud, maar als bouwbedrijf zijn we vandaag jonger en dynamischer dan ooit. Tijdens de festiviteiten van de afgelopen maanden hebben we meermaals teruggeblikt op onze rijke familiegeschiedenis, die mijn broer Ignace en ikzelf samen mogen verderzetten. We zijn fier op wat onze ouders en grootouders hebben verwezenlijkt en enorm blij met het geschenk dat we van hen kregen.”

“Maar we zijn natuurlijk ook enorm trots op onze huidige generatie grondleggers: al onze mensen op en naast de werf. De manier waarop we tijdens de coronacrisis gewoon zijn blijven verder werken en met zijn allen de schouders onder onze projecten bleven zetten, getuigt van veel teamspirit.”

“Onze grootste ambitie is om een innovatieve speler te blijven in onze sector. Op vlak van technieken, projecten, aanpak, maar ook op vlak van digitalisering en duurzaamheid.”

NEWSLETTER

Read more toLearn more

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor insights, advies en tips om via marketing jouw bedrijfsdoelen te halen.

"*" geeft vereiste velden aan

View case
Show reel
Watch video