Marketing agencyin Hasselt

Op zoek naar een marketing agency dat écht het verschil maakt. Welkom bij Expliciet, we understand to stand out.

Marketing agency met impact

Expliciet is een marketing agency waar cutting-edge strategieën en creatieve oplossingen samenkomen. Wij zijn specialisten in een effectieve SEO-aanpak integreren, krachtige social media tactieken waarmaken en doordachte content creëren die jouw brand in de spotlight zet.

Veel marketingbureaus weten wat hun klanten doen. Te weinig begrijpen het. Net daar maken wij het verschil. Wij dringen door tot de essentie van de business case.

Persoonlijke aanpak

Jouw specifieke targets zijn onze uitgangspunten. Of dat nu je salesfunnel optimaliseren, een product launch uitrollen, je brand identity verstevigen, employee engagement versterken of recruitment ondersteunen is.

Jij krijgt van ons een marketingplan op maat van jouw bedrijf. En dat gaat steeds samen met een persoonlijke aanpak vanuit ons straffe team. We zetten jouw merk in de markt als een krachtige speler, met strategieën die verder gaan dan de traditionele aanpak.

EXPLICIET

This is whatWE STAND FOR

Wij voelen ons als communicatiebureau het beste in ons vel bij ondernemers en marketeers met een brandende ambitie. Omdat we daar het vuur voelen. Een hoge graad van ownership en business sense. De drang om vooruit te gaan.

Voor ons begint alles begint met vertrouwen. Als het gevoel juist zit, smijten we ons helemaal. En komen we met de beste ideeën én resultaten.

We hebben oprecht het beste voor met jou en je bedrijf. Hand op het hart: we behartigen jouw communicatie alsof het onze eigen onderneming is. Dat lukt alleen als jij eerlijk bent met ons, en wij met jou. Over doelen en budgetten. Over wat we van elkaar verwachten. Want ook wíj als communicatiebureau verwachten iets van jou. De wil om er iets van te maken…

Sfeerbeeld van een communicatiebureau in Limburg
DISCOVER MORE

References in your sector?

Vul je e-mailadres in, selecteer je sectoren we sturen je enkele voorbeelden door.

"*" geeft vereiste velden aan

Sector*
View case
Show reel
Watch video