10 jaar Hartenjagers in 10 momenten.

Tien jaar Expliciet. Dat betekent tien jaar samenwerken met collega’s. Of beter: met hartenjagers. Samen maakten we al ongelofelijk veel mooie momenten mee. Van samen hard werken tot samen hard vieren. En of we in beide even goed zijn…

Teambuilding

Hard werken. Hard vieren. Het zijn geen loze worden in het rijk der Hartenjagers. Twee keer per jaar gaat de riem er stevig af. Cruisen op de Vespa, samen naar Bobbejaanland, het boerenleven verkennen bij FarmFun, Maastricht op stelten zetten, … Been there, done that.

Muziekquiz

De jaarlijkse muziekquiz staat met stip in ieders agenda genoteerd. Hierin wordt de muziekkennis van elke Hartenjager danig op de proef gesteld. De doe-rondes kunnen uiteraard niet ontbreken. Hierbij nog eens sorry aan onze buren voor ons gezang (lees: gekweel).

Expliditie

Eén keer per jaar vliegen we eropuit. En dat mag je letterlijk nemen. Allemaal het vliegtuig op richting Praag, Budapest, Krakau of Zagreb. Op het menu? Lekker eten, veel drinken, goed dansen, en uiteraard veel lachen. Mooie momenten en onvergetelijke herinneringen gegarandeerd.

Familiedag

Hartenjagers zijn één grote familie. Daarom dat we ook jaarlijks alle gezinsleden uitnodigen voor een gezellige dag samen. Zo leren we elkaar echt kennen. Ambiance voor jong en oud verzekerd.

Fifa & Singstar

Onze lieve Hartenjagers zijn niet vies van een beetje competitie. Dat bewijst ons jaarlijkse Fifa & Singstar tornooi. Playstation-kaskes en microfoons in de aanslag en GOOOO! Het enthousiasme van de trouwe supporters en ambitie van de deelnemers zorgt elk jaar weer voor memorabele momenten.

Hasselt Kermis

Een jaarlijkse traditie. Met een pintje in de hand tussen de foorkramers kuieren. Samen uitwaaien in de Deca Dance. En vooral: het competitiebeest in ons weer eens loslaten tijdens een stevig wedstrijdje kamelenrace.

Halloween

De enige avond op het jaar waar we als Hartenjagers echt akelig worden. Met een bende Hartenjagers die zich ontzettend graag verkleedt, ligt de lat qua kostuums opvallend hoog. Elk jaar weer een rijk gevulde avond met een leuke quiz, film of dansfeestje.

Kwartaalmeeting

Hard werken en af en toe op de rem staan. Even terugblikken op hoe het afgelopen kwartaal is geweest. En wat er de komende maanden op de planning staat. Dat doen we tijdens onze kwartaalmeetings, die we altijd combineren met een bedrijfsbezoek bij een klant.

Jeneverfeesten

Hasselt heeft het, en of! Als Hasselts bureau kunnen we niet anders dan jaarlijks de effort doen om het culturele erfgoed van Hasselt te eren. Op kantoor of lekker in het stadscentrum met onze eigen jeneverstand. Maar wees maar zeker: geklonken wordt er.

Filmavond

Popcorn & nacho’s in de aanslag! Want ieder jaar is het weer uitkijken naar de filmavond bij Limelight. Onze lieve overburen nodigen ons steevast uit om samen een filmklassieker te kijken.

PS: We zoeken nog extra hartenjagers om hard te werken, maar dus zeker ook om hard te vieren. Ontdek onze openstaande vacatures.

NEWSLETTER

Read more toLearn more

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor insights, advies en tips om via marketing jouw bedrijfsdoelen te halen.

"*" geeft vereiste velden aan

View case
Show reel
Watch video