info@expliciet.be
011 96 26 36
Sint-Truidersteenweg 142, 3500 Hasselt
Dienstverleningsnummer DV.A219992

28 september 2016

Uniek totaalconcept voor gezonde levensstijl

Basic Fit’s die als paddenstoelen uit de grond springen, de daarbij horende extreem lage abonnementsprijzen en het aantal fitnessclubs in Hasselt alleen al dat je haast niet meer op één hand kan tellen. Hoe steek je als zelfstandig sportcentrum hier nog met kop en schouders bovenuit? Wij trokken naar sportcentrum Olympia en staken ons licht op bij Jo Severy, mede-eigenaar/zoon/grootse denker van dit familiebedrijf.

Alles onder één dak

Voor diegenen die niet van Hasselt zijn of diegenen die liefst zo ver mogelijk weg blijven van alles wat ook maar een beetje naar sport ruikt: Olympia is een sportcentrum waar je naast fitness terecht kan voor bowling, muurklimmen, feesten en zoveel meer. “We willen graag een centrum zijn waar iedereen zich thuis voelt.”, legt Jo uit. “Zowel jong als oud, maar ook personen die zowel voor recreatie als voor sporten onder professionele begeleiding langskomen.” Bij Olympia kiezen ze resoluut voor de totaalbeleving. “Je kan bij ons komen sporten, vervolgens iets lekkers & gezonds eten of de stress helemaal van je afschudden tijdens een yoga sessie. De mogelijkheden zijn eindeloos!”

Familiebedrijf pur sang

Olympia is een echt familiebedrijf waar naast vader Jan Severy en mama Michelle Stevens, ook zonen Jo en Manu mee aan het roer staan. “Het moeilijkste in een familiebedrijf is het professionaliseren van de organisatie.”, verklaart hij. “Wij kiezen er bewust voor ons te laten omringen door externe adviseurs, zowel in de beheerraad als op de werkvloer. Zo blijven we zeker verder kijken dan de ‘oogkleppen’ van een familie.”

Fikse verbouwing

Sport hoort samen met de juiste voeding tot de belangrijkste pijlers van een gezonde levensstijl. “Vandaar dat we onlangs voor een uitbreiding kozen.”, verklaart hij. “De fitness is groter, er huist een kiné-praktijk in (Movenda), beneden vind je de receptie waar iedereen ontvangen wordt, een gezellige bar en zoveel meer.” Jo ziet de toekomst alvast groots. “Het is ons doel zo veel mogelijk mensen een gezonder levensritme aan te meten. Olympia moet binnen enkele jaren dan ook dé sportcampus van Hasselt worden. Hiervoor gaan we samenwerken met andere ‘sportminded’ ondernemers: kinesisten, diëtisten, sportpsychologen, …”

Exclusieve abonnementen

Om klanten te laten genieten van alle faciliteiten riep Olympia enkele voordelige abonnementen in het leven. “Dé primeur tussen onze abonnementen is ons ‘exclusive abonnement’, zelfs uniek in België naar mijn weten.” Met dit abonnement kan je fitnessen, spinnen, klimmen, squashen, yoga beoefenen én zelfs bowlen & poolen. Dit voor een prijs waar je op vele plaatsen enkel voor kan fitnessen. “Ik snap eigenlijk niet waarom onze abonnementen nog een einddatum hebben!”, gniffelt Jo.

Lees verder.

Blijf nog wat langer.
Task already exist for this element.
Write your message in the existing thread.
Here, we opened it for you.
General
Teruggeven
Teruggeven

  Opmerkingen geven geactiveerd

  Algemene taakAnnuleer
  ×
  General Tasks are meant for requests that are not about a specific part of the page. To create a specific request, close this box and click the plus icon on the right to choose any part of the page.
  For more generic requests, go ahead and send your message.
  WP Feedback

  Dive straight into the feedback!
  Login below and you can start commenting using your own user instantly