What drives us? Outfluencers

Advies, informatie en inspiratie voor je veranda, tuin en toebehoren: dat is Outfluencers.be. Een online inspiratieplatform dat verandabouwers met elkaar verenigt om zo alles rond outdoor living samen te brengen. Zes Hartenjagers werkten mee aan dit project, hoe blikken zij erop terug?

Alex Content Marketeer

“Outfluencers is een sterk concept dat zeker meerwaarde biedt voor de doelgroep die ze willen bereiken. Bovendien steunt het platform op de leden van NFVC die een stevig netwerk aan partners en potentiële klanten aanreiken. Dat maakt dat we relevante content kunnen brengen, gestoeld op hun kennis.”

Maarten

Maarten Strateeg

“Het motiveerde me om voor dit project een klinkend resultaat neer te zetten omdat je vanuit strategisch oogpunt alle belangen van de verschillende stakeholders dient te behartigen. Wat tegelijk een leuke uitdaging was, maar ook resulteerde in een mooi platform voor al je outspiration.”

Sarah Grafisch designer

“Een branding maken voor een nieuw concept met een leuke naam is dubbel plezier. Ik combineerde vormelijk waar Outfluencers voor staat met een fris kleurenpalet zodat het logo en de huisstijl modern maar ook professioneel aanvoelt.”

Emelie Copywriter

“Dit was het eerste grotere project waaraan ik meewerkte. Dat op zich maakte het al een uitdaging. Ik was enorm gemotiveerd om, naast de algemene teksten, ook voor alle leden en partners copy te schrijven waarin hun eigenheid naar voren kwam.”

Pauline

Pauline Webdesigner

“De website van Outfluencers was anders dan de meeste websites die we ontwerpen, omdat de opbouw van de website meer weg heeft van een blog. Veranda’s hebben daarnaast vaak een iets oudere doelgroep, maar dit platform maakt het moderner en geeft inspiratie aan jonge mensen.”

Mark Webdeveloper

“Een project waar ik mijn hoofd er goed moest bijhouden. Op het platform legden we interne linken tussen verschillende pagina’s en de bijhorende filters. En dat ook nog eens in meerdere talen. Dit uitwerken en logisch maken code-gewijs, en tegelijkertijd alles gebruiksvriendelijk houden in de back-end, was een heuse uitdaging.”

NEWSLETTER

Read more toLearn more

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor insights, advies en tips om via marketing jouw bedrijfsdoelen te halen.

"*" geeft vereiste velden aan

View case
Show reel
Watch video