Communicatie-bureau
in Limburg

Op zoek naar een communicatiebureau in Limburg dat jouw ambities waarmaakt?
Gevonden!

Aangenaam

Wij zijn Expliciet. Een communicatiebureau uit hartje Hasselt van 25 man en vrouw sterk. Met onze vier divisies branding, digitaal, content en video hebben we alles in huis om jouw communicatie ter harte te nemen.

Wil je gerichter communiceren met je klanten? Hulp nodig om je interne communicatie te structureren? Of zoek je naar een bureau dat een communicatiestrategie uitwerkt en uitrolt naar verschillende doelgroepen en over verschillende kanalen? Kom eens kennismaken!

Alles vertrekt
vanuit jouw ambitie

Communicatie, dat is doelen prikken en orde brengen. Wij hebben als bureau een ruime ervaring in communicatie met klanten, sollicitanten én medewerkers.

Alles wat we doen, vertrekt vanuit jouw doel en jouw doelpubliek. Van een onboarding brochure over een nieuwe website tot een e-mailingcampagne.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij maken jouw ambities waar met

Website
Communicatiestrategie
Drukwerk
Online marketing
Campagne

Wij geloven in ambitieuze
mensen
en bedrijven

Wij voelen ons als communicatiebureau het beste in ons vel bij ondernemers en marketeers met een brandende ambitie. Omdat we daar het vuur voelen. Een hoge graad van ownership en business sense. De drang om vooruit te gaan.

Voor ons begint alles begint met vertrouwen. Als het gevoel juist zit, smijten we ons helemaal. En komen we met de beste ideeën én resultaten.

We hebben oprecht het beste voor met jou en je bedrijf. Hand op het hart: we behartigen jouw communicatie alsof het onze eigen onderneming is. Dat lukt alleen als jij eerlijk bent met ons, en wij met jou. Over doelen en budgetten. Over wat we van elkaar verwachten. Want ook wíj als communicatiebureau verwachten iets van jou. De wil om er iets van te maken…

Op zoek naar
referenties
in jouw sector?

Vul je e-mailadres in, selecteer
je sector en we sturen je enkele
voorbeelden door.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.