Creëer een leadsnelweg tussen je marketing- en salesteams met Leadinfo

De weg naar outstanding B2B-leads hoeft geen tocht vol hobbels en lange omwegen te zijn. Met Leadinfo geef je een bedrijfsnaam en -gezicht aan je anonieme websitebezoekers en vertaal je het harde werk van je marketingafdeling in zeer specifieke en waardevolle gegevens voor je salescollega’s om mee aan de slag te gaan. Wat zijn de belangrijkste features van dit platform en wat kan Expliciet voor jou betekenen in deze?

Wat doet Leadinfo precies?

Leadinfo is een online platform dat de anonieme IP-adressen van jouw websitebezoekers op een visueel overzichtelijke manier vertaalt naar de bijhorende bedrijfsnamen en bedrijfsgegevens. Je kan dit platform het best vergelijken met een soort van slimme, interactieve mailbox die je in realtime toont welke bedrijven je website bezoeken.

Meer nog, je kunt zelfs bekijken welke specifieke pagina’s de bedrijven in kwestie bezochten. Bovendien bevestigt deze schat aan data of je al dan niet het gewenste type bedrijven aantrekt. Je leert jouw leads dus niet alleen beter kennen, Leadinfo maakt het mogelijk om ze beter te beoordelen én op te volgen.

Op deze manier bouw je een kwalitatieve poel van koude en lauwe leads uit die je nadien op verschillende manieren kunt benaderen, van advertenties over blogs tot direct mailings.

Solide digitale brug tussen marketing en sales

Leadinfo geeft met andere woorden vorm aan een kwalitatievere en hoogwaardigere wisselwerking tussen je sales- en marketingafdelingen.

De – vandaag nog – onbekende websitebezoekers die je via jouw marketinginspanningen binnenhaalt, krijgen in de toekomst een concrete identiteit toegewezen. Data die voor je salesteam van onschatbare waarde zijn om op verder te werken en die het verzamelen van leads zo naar een ongekend niveau tillen.

De – vandaag nog - onbekende websitebezoekers die je via jouw marketinginspanningen binnenhaalt, krijgen op het Leadinfo-platform een concrete identiteit toegewezen.

Rechtstreekse koppeling met LinkedIn…

Extra interessant is wat je met al deze verzamelde informatie kan doen. Zo is het onder meer mogelijk om een interessante wisselwerking op te zetten met LinkedIn. Door bijvoorbeeld de juiste contactpersoon toe te voegen aan je netwerk, krijgt deze persoon jouw content te zien. Of je kan een stapje verder gaan en een vrijblijvend privébericht sturen via je eigen LinkedIn-profiel.

Wil je nog een stapje verder gaan? Verzend een direct mailing naar het bedrijf in kwestie en richt je specifiek tot de gewenste contactpersoon. Vervolgens kan je via LeadInfo nagaan of deze persoon nadien ook effectief jouw website opnieuw bezoekt. Is dat het geval, dan weet je dat het tijd is om je telefoon erbij te nemen. Bye bye cold calling, hello Leadinfo!

… en met meer dan 60 corporate tools

Bovendien is het mogelijk om Leadinfo eender waar naadloos in jouw marketing- of salesflow in te passen, door onder meer de koppeling te maken met je eigen CRM-systeem, Microsoft Teams, Google Analytics, Slack, Hubspot, noem maar op. In totaal is Leadinfo compatibel met meer dan 60 online corporate tools.

In totaal is Leadinfo compatibel met meer dan 60 online corporate tools, zoals Hubspot en Slack.

Hoe kan Expliciet jou helpen?

Momenteel loopt Leadinfo al bij meerdere van onze klanten. Dankzij het structurele partnership tussen Leadinfo en Expliciet hebben we toegang tot de allernieuwste functies. Wij kunnen je zowel begeleiden in het opzetten van de tool als in het optimaliseren en opvolgen van je prospects. En natuurlijk met het creëren van de juiste content om jouw verkennende websitebezoekers warm te maken voor jouw producten en/of diensten.

Klaar om samen met ons in het Leadinfo-platform te duiken? Laat het ons weten en we zetten ons snel samen rond de tafel.

NEWSLETTER

Read more toLearn more

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor insights, advies en tips om via marketing jouw bedrijfsdoelen te halen.

"*" geeft vereiste velden aan

View case
Show reel
Watch video