Outstanding cases: Akkodis, Komplex, Easy Conveyors, De Beer & De Vos, Job Talent & Mobis

Welke van onze cases schitterden de afgelopen maanden volop? Een greep uit het Expliciete aanbod!

Akkodis

Akkodis is niet je typische consultancybedrijf. Om hun zoektocht naar nieuwe collega’s op te waarderen, werkten we een multimediale employer brandingstrategie uit met de focus op een sterke work-life balance en een kwalitatief carrièrepad. Daarnaast begeleidden we hen gericht in het rekruteringsproces, onder meer via vacature- campagnes, een nieuw jobplatform en een jobtest.

Komplex

Komplex staat voor synchronized architecture voor projectontwikkelaars, bedrijven en residentiële projecten. Alleen voelden ze aan dat hun merkidentiteit niet helemaal synchroon liep met het imago en de boodschap die ze wilden uitdragen naar hun doelpublieken toe. We werkten een complete marketingstrategie voor hen uit, waaruit een nieuw high-end logo, huisstijl en website vloeiden.

Easy Conveyors

Partner in transportsystemen Easy Systems gaat op in vijf verschillende business units, ieder met zijn eigen activiteiten, identiteit en toekomststrategie. Voor drie van hen – Easy Conveyors, Dynamic Conveyor Solutions en Aluvice – zijn we alvast aan de slag gegaan met telkens een unieke nieuwe marketingstrategie, branding en website.

Mobis

Mobis Parts Europa verdeelt auto-onderdelen en accessoires van verschillende bekende wagenmerken. Met het oog op nieuwe, gemotiveerde collega’s rolden we een employer brandingtraject uit en stonden we hen concreet bij in het aanwervingsproces. Op hun gloednieuwe jobwebsite leer je het bedrijf en zijn medewerkers vanaf nu in woord en beeld kennen. Daarnaast gaven we ook vorm aan een vacature- en imagocampagne, verspreid over meeerdere maanden en versterkt door een outstanding contentluik.

Job Talent

Zowel sollicitanten als bedrijven gaan op de website van Job Talent op zoek naar de ideale match. Om die kans op succes te vergroten, gaven we jobtalent.be een stevige kwaliteitsinjectie op vlak van UX en SEO-vindbaarheid, zodat hun nationale én internationale jobs in de toekomst nog vlotter ingevuld geraken.

De Beer & De Vos

Groenambtenaren helpen om de bomen door het bos te zien? Boomverzorgingsbedrijf De Beer & De Vos kan dat. Zeker met hun nieuwe, unieke zonnebrillen op de neus. Wij werkten ook een stijlvolle brochure uit waarmee we hun diensten tot bij de juiste buyer persona’s bij steden en gemeenten brengen.

NEWSLETTER

Read more toLearn more

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor insights, advies en tips om via marketing jouw bedrijfsdoelen te halen.

"*" geeft vereiste velden aan

View case
Show reel
Watch video