Vul brooddozen, raak harten!

Helaas zit vandaag één op de vier leerlingen met honger op de schoolbanken. Bij Expliciet gaan we de strijd tegen lege brooddozen aan… met speculaas!

Elke middag tovert Greta, onze allerliefste huismoeder, met een voedzame maaltijd een voldane glimlach op onze gezichten. Want ook bij Expliciet gaat liefde door de maag. En een goed gevulde maag brengt focus. Focus waarmee we impact creëren voor onze klanten en elkaar.

Helaas zit vandaag één op de vier leerlingen met honger op de schoolbanken. Ruim 43.000 kinderen in België eten dagelijks onvoldoende of ongezond en slaan dus geregeld minstens één maaltijd per dag over. Dat betekent jammer genoeg een heleboel hongerige kinderen en jongeren die niet de nodige energie en focus hebben om te groeien en ontdekken.

Met een lege maag is het bovendien niet evident om zich te concentreren en te leren, maar ook spelen en vrienden maken is moeilijker. Kinderen verdienen alle kansen. Ook om hun diploma te behalen, want het kan voor hen een uitweg uit armoede bieden.

Bij Expliciet gaan we daarom de strijd tegen lege brooddozen aan! Dat doen we met… speculaas!

NEWSLETTER

Read more toLearn more

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor insights, advies en tips om via marketing jouw bedrijfsdoelen te halen.

"*" geeft vereiste velden aan

View case
Show reel
Watch video