info@expliciet.be
011 96 26 36
Sint-Truidersteenweg 142, 3500 Hasselt
Dienstverleningsnummer DV.A219992

Veldeman

Brief.

Veldeman? Dat is dé tentengigant met meer dan 45 jaar ervaring en honderden imposante projecten wereldwijd. En ook al houden tentenbouwers niet zo van extreem weer: na al die tijd was een frisse wind doorheen hun communicatie meer dan welkom. Onze opdracht? Ontwikkel een imago en huisstijl die passen bij hun DNA.

Antwoord.

De zelfbewuste baseline Challenge our limits. Want Veldeman Group heeft de ervaring en knowhow in huis om elke uitdaging het hoofd te bieden. Als zij het niet kunnen, dan kan niemand het. Een straffe positionering voor een straf bedrijf.

Toegepast:

BRAND IDENTITY / REBRANDING / BRAND COPY / KEY VISUAL / BRAND BOOK / LOGO / HUISSTIJL / DIGITAL STRATEGY / ONLINE MARKETING / WEBDESIGN / E-MAIL MARKETING / CONTENT MARKETING / SEO / SEA / BLOG / NIEUWSBRIEVEN / VIDEO MARKETING / COMMERCIAL / ANIMATIE

Open_hartelijk.

In een markt met meer en meer copycats, is het niet slim om op dezelfde manier als je concurrenten te communiceren. Veldeman moest weg van die droge productcommunicatie. Daarom overtuigden wij hen om naast hun realisaties te focussen op hun DNA, de manier waarop zij projecten aanpakken. Hun missie om voor elke klant tot het uiterste te gaan. En zo voor die klant én zichzelf grenzen te verleggen.

Onze nieuwe baseline is
perfecte samenvatting
van onze visie.
Andy Moors,
CEO

Meer werk.

Terug.